Besplatan Reiki tretman

Dragi prijatelji odlučila sam da svima vama koji posećujete Iskru ponudim jednom mesečno, besplatan, grupni Reiki tretman.

Od danas se možete prijaviti preko kontakt  forme. Dovoljno je da pošaljete svoje ime i prezime.

Možete prijaviti i vaše ukućane, drage vam osobe (samo uz njihovo dopuštenje), ali i vaše kućne ljubimce.

Besplatan Reiki tretman

 

Sledeći besplatan Reiki tretman je u petak 12. 11. 2021. u 20:30h

Trajanje tretmana je 20-30 minuta.

 

Kako da se pripremim za tretman?

Prvo je potrebno da se prijavite, potom da u petak 12. 11. u 20:30h budete spremni za tretman.

Sedite ili lezite i opustite se. Možete pustiti laganu muziku koju volite, upaliti sveće, mirisni štapić – ali i ne morate – uradite onako kako vam prija.

Skinite nakit, sat, otpustite ili skinite kaiš, kako da bi protok energije bio bolji. Potom se opustite i uživajte u energiji.

Napomena: Za vreme tretmana isključite mobilni telefon. Zamolite svoje ukućane da vas ne ometaju. Nemojte prekrštati ruke i noge. Neka vam noge budu jedna do druge, a ruke uz telo ako ležite (pokrijte se). Ako sedite neka vam kičma bude uspravna, ruke položite na butine, a oči zatvorite.

U toku tretmana nemojte primenjivati tehnike koje poznajete. Ne zbog toga što se tehnike ne mešaju, već zbog toga da u potpunosti opustite i osetite dobrobiti ovog energetskog tretmana.

Besplatan tretman

 

Šta da očekujem tokom tretmana?

Najbolje je da pristupite svemu bez očekivanja. Neki ljudi tokom tretmana osećaju energiju i njeno strujanje, neki energiju i vide, a postoje i oni koji tokom tretmana ne osećaju nikakve promene, sem opuštanja.

Znam da svi želimo da vidimo, da osetimo, da dobijemo znak da se nešto dešava. Verujte, sve to su samo sporedni efekti energetskog delovanja koji nas mogu pomalo i zavesti. Prave promene se dešavaju na nekim drugim nivoima i nisu ni brze niti spektakularne kao što se to često priča, ili bar ja nisam upoznala nekoga kod koga se to desilo.

Sada kada ste spremni tretman može da počne.

 

Nakon svega ukoliko želite možete preko kontakt forme poslati vaša zapažanja i iskustva koja ste imali tokom tretmana.

 

Lep pozdrav svima,

Vaša Iskra