Neuronauka o Barsima i ispitivanje Access Bars koje je izvršio neuro naučnik Dr. Jeffrey L.Fannin

Ovo je ispitivanje onoga šta se dešava u mozgu pre i posle Access Bars tretmana, koje je prezentovao Dr.Jeffrey L.Fannin, sa Gary Douglasom i Dr. Dain Heerom, kreatorima Access Consciousnessa.

Neuronauka o Barsima
Dr.Jeffrey L.Fannin, sa Gary Douglasom i Dr. Dain Heerom

Snimljeno je na Secret Knock Konferenciji u San Dijegu, Kalifornija, u martu 2015 godine.

Access Consciousness Barsi su sama srž i temelj Access Consciousnessa. Ovo može da bude polazna tačka velike avanture i nešto što dodajete svom životu da vam pomogne u kreiranju više lakoće u svemu.

Neuronauka o Barsima, veliko iznenađenje

Dr. Dain Heer je rekao:

“Postoje dve stvari koje će sve promeniti u vašem životu …. Access Bars i izbor. Zvuči suviše dobro da bi bila istina? Verujte mi, ja sam postigao!

Sve sam probao pre nego što sam otkrio Access Bars. Bukvalno. I, tokom nedelja, kada sam napravio dil sa univerzumom, da ili će se moj život promeniti funkcionalno, ili me neće biti, Bars je ušao u moj život.

Tokom proteklih 15 godina sam sličnu priču čuo od desetina hiljada ljudi … da Barsi izgledaju suviše dobro da bi bili istiniti. A, ipak, ako im date šansu (i sebi) sve se može promeniti.

Na nedavnoj konferenciji, koja se zove Secret Knock, Gary Douglas i ja smo imali čast da prezentujemo Access Consciousness. Posle naše prezentacije sreli smo se sa Dr.Jeffrey L.Fannin, neuro naučnikom koji, analizira mozak i kognitivne sposobnosti već 15 godina.

Odlučio je da izvrši improvizovanu analizu onoga šta se dešava u nečijem mozgu posle jednog bars tretmana. Ono što je saznao je bilo toliko fenomenalno da ga je oborilo s nogu !’’

Video sa rezultatima prezentacije:

Za prevod idete na podešavanja/titlovi i izaberete iz menija jezik na kome želite da pratite.

Dr.Jeffrey L.Fannin je na polju neuro nauke preko 15 godina i kreator je Centra kognitivnog poboljšanja. Da saznate više o njegovom radu idite na :
http://www.enhanceyourbrain.com/ ili http://thoughtgenius.com/