Zlatka sam pronašla pre 15 godina i udomila ga. Bio je tek malo mače. On u mom srcu ima posebno mesto, iako volim i druge moje životinje.

Zlatko se razboleo. Za mene je to bio udarac koji sam teško podnela.

Nosila sam ga kod veterinara koji mi je rekao da Zlatko ima tumor na jetri, da ne bi podneo operaciju i da je najbolje da ga uspavam. Potražila sam drugo mišljenje koje se i nije puno razlikovalo od prvog. Drugi veterinar je mislio da bi mogli pokušati sa operacijom, pa šta bude…

Nisam bila spremna za taj korak. Htela sam da pokušam da mu pomognem na neki drugi način.

Na internetu sam pronašla Snežanu. Na njenom sajtu sam videla da radi Reiki i sa životinjama. Počeli smo sa tretmanima Zlatku i meni. U toku tretmana bi nam se pridružile i druge životinje koje imam, i vidno opuštene uživale. Bilo je to jedinstveno iskustvo… Zlatko se s obzirom na bolest i starost dobro držao… Te poslednje dane proveo je bez bolova… jeo je… mazio se… šetkao… i do poslednjeg dana tako…

Kada je je bio spreman za odlazak u toku Reiki tretmana je zaspao i otišao u mir.
Zlatko će ostati uvek sa mnom, to znam…

Snežana je jako brižan čovek i sjajan terapeut…
Hvala još jednom.

Tara i Zlatko

Mače

Odlučila sam da pokušam s Reiki tretmanima jer sam bila u jako lošem psihičkom stanju zbog bolesti koju nisam mogla da prevaziđem.

Prvi tretman imala sam kod svog terapeuta Sneže, a ostale tretmane mi je radila na daljinu tokom nedelju dana. U toku i posle svake terapije osećala sam se opušteno, relaksirano, vrlo često bih i zaspala.

Rezultat Reiki terapija je bio brzo vidljiv, vratio mi se osmeh na lice, vratila mi se energija, postala sam mnogo pozitivnija nasuprot ranijeg stanja, gde čak mislim da sam bila u nekom blažem obliku depresije. Dobila sam snagu da se nosim sa svojom bolešcu i da je pobedim!

Moram da pohvalim Snežu koja je tretmane činila jako prijatnim i veoma profesionalno pristupila mom putu ka isceljenju.

Ema

Devojka; vreme

Sa Reikijem sam se ,,upoznala,, u periodu kada sam trebala da donesem jednu od najvažnijih odluka u životu. Bila je to velika životna odluka koja je pre svega značila izlazak iz zone komfora i novi početak u skoro pa svim sferama života.

Naime, radilo se o preseljenju u drugu zemlju, učenje novog, do tada nepoznatog jezika, novi posao, novo okruženje – sve nepoznato. Istovremeno, ostavljanje svega i svih na koje sam navikla i za koje sam veoma vezana. Stalno i svakodnevno preispitivanje nije davalo željene rezultate, jer nikako nisam bila načisto sa tom odlukom.

Pored toga, imam problem sa štitnom žlezdom tj. autoimuno oboljenje štitne žlezde, sa visokim antitelima.

Sa Snežom sam se dogovorila da uradimo seriju od 3 Reiki tretmana.

Ja sam bila potpuno oduševljenja tom divnom Reiki energijom, toliko mi je bila prijatna i smirujuća. Posle nekog vremena, bila sam sigurna šta treba da odlučim i nijednog trenutka se više nisam dvoumila. Kroz ceo proces priprema za preseljenje, išla sam na Reiki tretmane i to mi je mnogo pomoglo da prođem kroz ceo taj period mnogo smirenija i sigurnija u sebe. Pored Reikija tome je značajno doprinela i Sneža lično!

Život mi se potpuno promenio, na bolje, naravno. Ja sam se promenila, počela sam da radim na sebi… Pre par godina i sama sam se inicirala u Reiki 1. stepen, a nadam se da cu uskoro i u 2.

Što se tiče zdravstvenih problema antitela na štitnu žlezdu su mi se značajno snizila, jedna od njih su čak u granicama normale, iako su ranije bila nekoliko desetina puta viša od dozvoljenih.

Mogu slobodno reći da sam pozitivne efekte Reikija doživela na mnogim poljima života.
Mnogo sam zahvalna što sam se susrela sa Reikijem, a posebnu zahvalnost dugujem Snežani kao jednom sjajnom i posvećenom terapeutu i divnom čoveku!

Jelena

Sreća, sreća, radost...

Godinama sam imala problem sa bolovima u leđima, posebno u vratnom delu kičme. Odlučila sam da probam Boven tretmane. Na tretmane kod Sneže je išao i suprug, koji je takođe imao problem sa kičmom, posebno u donjim delu leđa. Posle samo nekoliko tretmana poboljšanje je bilo očigledno. Bolovi su se značajno smanjili, osetili smo mnogo bolju pokretljivost i lakoću. Mnogo hvala Snežani na vremenu i trudu!

Nena

Stariji...

Od detinjstva me prate glavobolje, što zbog problema sa sinusima, što zbog stresnih situacija. U jednom periodu mog života, problemi su dostigli takav nivo da glavobolje nisu prestajale.

Za Reiki sam čula od moje prijateljice Snežane, sada i moje terapeutkinje. Moram da priznam da sam bila skeptična, ali s obzirom na veliko poverenje koje imam u nju otišla sam na prvi tretman.

Iskustvo je bilo neobično, blago, ne umem da ga opišem, ali mi se dopalo. Uradile smo nekoliko tretmana. Tek posle izvesnog vremena sam shvatila da su moje glavobolje nestale.

Posle nekoliko godina, ponovo prolazim  kroz težak period. Stres je takav da ne mogu da hodam… Odvezem decu u školu, dođem kući i nemam snage da se krećem i obavljam svakodnevne poslove. Noću ne mogu da spavam, ostajem budna do tri, četiri sata…

Lekar kaže da je sve u redu, a ja ne mogu da hodam…

Uhvatila me je panika.

Zamolila sam Snežanu da mi radi Reiki na daljinu. Već posle nekoliko tretmana sam se osećala mnogo bolje. San mi se regulisao.

Kada Reiki terapija krene, osećam blago ljuljuškanje, često i zaspim. Iskusila sam i Karuna Reiki koji osećam intenzivnije i mnogo mi prija. Zahvaljujući Reikiju, mojoj prijateljici i terapeutu kvalitet mog života se promenio na bolje.

Želim da se zahvalim Snežani na strpljenju, razumevanju i posvećenosti.

Marija

Reiki uživanje

Dragi moji…

Imala sam bolove i „ušinuće“ u donjem delu leđa. Mazala sam kreme, pila lekove, primala injekcije. Sve je bilo delotvorno kratko vreme, pa onda opet sve u krug. Sve je to ublažilo moj problem, ali ga nije izlečilo.

Čula sam od Sneže za Boven tehniku kojom se ona bavi. U meni se javio osećaj da to može da mi pomogne. Išla sam na terapije jednom nedeljno, deset nedelja.

Bol je sasvim nestao. To je bilo pre 3 godine, a evo i dan danas, hvala Bogu nemam tih problema.

Sama tehnika je opuštajuca i deluje kao da se skoro nista i ne dešava, ovako spolja. Ona deluje unutra. Osećala sam da moje telo ima žice kao gitara. Sneža ih je „naštimala“ i sada sviram predivnu melodiju.

Moj terapeut Sneža deluje veoma smireno i ljubazno. Zrači pozitnivnom energijom koju ume da prenese na one koji hoće da je prime.

Hvala Bovenu! Hvala Sneži!

Božana

Iskustva, radost

Krenula sam na Boven terapije s očekivanjem da će mi se tegobe ublažiti. Duži period unazad sam bila hronično umorna, bez inicijative, starica koja se pomirila da je bolji deo života završen.

Međitim…

Posle prvih seansi vraćala se živost u moje telo, san mi je doneo okrepljenje, osećala sam da se u telo starice vraća snaga, a u dušu radost; kako su seanse odmicale zavolela sam tu terapiju koja me je vraćala izvornoj sebi. Sada sam jedna od srećnih osoba, zahvaljujem Snežani na ljubavi i posvećenosti.

Spomenka

Iskustva, sreća

Godinama imam probleme sa išijasom, trnu mi prsti na nogama, vrat mi je ukočen. Pila sam lekove, primala injekcije, išla na fizikalnu terapiju. Sve je pomagalo, ali kratkotrajno, problemi su se ponovo vraćali.

Tada sam čula za Bowen terapiju i rešila da probam. Već na prvom tretmanu sam osetila kako se opuštam, osećala sam toplotu i mir. Nakon tretmana sam mom terapeutu, Snežani rekla da mi je žao da ustanem. Svaki novi tretman je donosio promene, uživala sam.

Dobila sam i vežbe koje sam redovno radila. Na tretmane sam išla do potpunog poboljšanja. Već godinu dana sam bez bolova, ponekad mislim da sanjam. Tehniku preporučujem svima. Nemojte biti skeptici, nemojte odustajati na početku, potrebno je vreme da se zapušteno telo vrati u ravnotežu.

Zahvaljujem se Snežani, mom Bowen terapeutu jer je imala strpljenja, volje i želje da mi pomogne. Hvala Bowenu.

Nada Ia

 

Bowen me je spasio od sigurne operacije.

Dg. Carpal tunnel syndrome

Fizijatar mi je prepisao analgetike i vežbe, nakon toga sam primala blokade – ništa se nije promenilo. Od bolova (u vidu čupanja) nisam mogla da spavam, nikako nisam mogla da namestim ruku, nisam mogla da držim olovku, sve mi je ispadalo iz ruke. Posle svega, doktor mi je predložio operaciju.

Slučajno sam čula da Snežana radi “neke” tretmane. Odlučila sam da probam, nisam imala šta da izgubim. Bila su dovoljna tri tretmana da bolovi potpuno nestanu. Bowen me je oduševio.
Hvala Bowenu i Snežani

Maria

maslacak-trava-stopala

Zbog bolova u leđima (naročito u donjem delu leđa) sam godinama koristio analgetike. Najjednostavniji kućni poslovi su predstavljali agoniju, jer bih morao da, nakon odrađenog posla odležim nekoliko dana.

Nakon prvog Boven tretmana (2013. godine), tokom četiri dana sam imao tegobe, koje nisu prestajale ni upotrebom lekova – Snežana, moj Boven terapeut mi je objasnila da je to odlično, da telo radi. Nakon drugog Boven tretmana, prestao sam sa upotrebom analgetika protiv bolova u leđima.

Danas mogu da se istežem i savijam bez ikakvih problema. Osim toga, kada god sam u prilici, obavezno odem na nekoliko Boven tretmana, tek toliko da podsetim telo na šta je sve sposobno.

Dragan

Prošla sam puno ispitivanja da bi saznali šta mi se dešava u organizmu. Potvrđeno je da imam alergiju. Koristila sam tablete, primala injekcije, dali su mi i pumpicu. Sve tegobe, svrab, peckanje, rešilo je nekoliko Boven tretmana. Organizam mi se preporodio, ja sam se preporodila.

Želim da se zahvalim terapeutkinji Sneži koja mi je omogućila da Boven tehnikom rešim svoje probleme.
Veliko hvala

Nada G