Reiki obuka, krenite svojim putem.

Reiki je danas jedna od najpopularnijih metoda iscjeljivanja i ličnog razvoja u svetu. Postoji mnoštvo učitelja u gotovo svim zemljama. Reiki se sve više prihvata i u službenoj medicini.

U nekim zemljama, kao što su Rusija, Australija, Engleska, Amerika, Švajcarska, Reiki se primjenjujuje zajedno s drugim oblicima lečenja. Lekari pacijentima daju uput za Reiki terapeuta ili sami rade Reiki tretman.

 

Reiki-obuka prvi stepen

Posle prvog stepena Reikija, možete raditi tretmane i ljubimcima…

Reiki obuka – prvi stepen

Obuka u prvi stepen Reikija daje praktičaru mogućnost da polaganjem ruku, primjenjuje Univerzalnu životnu energiju na sebi, svojoj porodici, životinjama i biljkama.

Tokom obuke Učitelj radi usklađivanje i daje uputstva za različite načine primene Reikija. Posle inicijacije je potrebno da radite, da koristite alat koji ste dobili, za svoje najveće dobro, ali i dobro vaših najbližih. Promene i napredak zavise samo od vas.

Reiki možda i jeste čarobni štapić, ali nemojte očekivati da će vam ispuniti sve želje. Ono što je važno da znate je da je Reiki inteligentna energija koja radi za vaše najveće dobro, mada se ponekad neće tako činiti…

Nakon što je osoba stekla iskustvo u radu s prvom stepenom Reikija, može se odlučiti da pristupi daljoj obuci za naprednjie nivoe Reikija.

Danas u Srbiji postoji veliki broj terapeuta i učitelja. Na vama je da pronađete svog učitelja.

Ne brinite se, prepoznaćete ga kada ga sretnete, vidite… Možda vam može pomoći ovaj članak.

 

Reiki obuka

Reiki metoda je u Srbiji legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2007. godine. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije (za unapređenje zdravlja).
Tradicionalna medicina u Srbiji regulisana je Zakonom o zdravstvenoj zaštiti (“Službeni glasnik RS“, br. 107/05) i Pravilnikom o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (“Službeni glasnik RS“, br. 119/07).

 

Ako ste zainteresovani za obuke ili tretmane možete se javiti preko kontakt forme.

 

Preporuka – knjige:

“Reiki za početnike” Dejvid F. Venels i

“Reiki put ka sebi” Margarita Milenković