Obuku za Kundalini Reiki – drugi stepen, može da pohađa svaka osoba koja je prošla obuku za prvi stepen Kundalini Reikija.

Usklađivanje u drugi stepen Kundalini Reikija nosi sa sobom specifične dobrobiti i dalji razvoj ove tehnike. Tokom usklađivanja u drugi stepen, inicijacija u prvi stepen je ojačana.

 

Kundalini Reiki-drugi stepen

Kundalini Reiki – drugi stepen Ilustracija Ole Gabrielsen

Korenska čakra postaje otvorena i treće oko prošireno. Kundalini je probuđena i glavni energetski kanal se nežno otvara paleći Kundalini  “vatru” (kako još zovu Kundalini energiju). Protok Reikija je pojačan. Kundalini dolazi do čakre solarnog pleksusa, spremajući se za svoj konačni uspon koji se događa prilikom inicijacije u treći stepen Kundalini Reikija.

Podešva se individualna sposobnost i spremnost rasta Kundalini ka višim čakrama.

Nakon inicijacije, energija koju kanališete je blago izmenjena, jer postaje jača i vibrira u skladu sa frekvencijom Kundalini “vatre”.

Sa ovim stepenom, okrećemo se sebi i svom ličnom rastu i razvoju i to kroz primenu Kundalini Reiki meditacije.

I dalje možete koristiti tehnike i alate koje ste primili usklađivanjem na prvom nivou. Radite tretmane sebi, tretmane za drugu osobu, isceljivanje i harmonizaciju karmičkih veza, čišćenje i energizovanje prostora,  isceljivanje i harmonizaciju situacija/kvaliteta, harmonizacija međuljudskih odnosa, isceljivanje navika i karakternih crta.

Nakon usklađivanja Radite Kundalini Reiki meditaciju, kao i tehnike samoisceljivanja.

Kundalini Reiki – drugi stepen – meditacija, korak napred…

Ova meditacija je veoma moćna tehnika koja pomaže proces čišćenja čakri i čitavog energetskog kanala i uvećava i pojačava moć Kundalini Reikija. Potrebno vam je samo 5-15 minuta vremena. Ovu meditaciju možete koristiti svakodnevno kako bi iskusili najveće moguće efekte vašeg vibracionog uzdizanja i proces čišćenja energetskih kanala.

 

Kundalini Reiki - drugi stepen meditacija

Meditacija

U vašim rukama se nalazi sjajan alat, dalji rad zavisi samo od vas, vaše želje i istrajnosti.

Kada osetite potrebu možete kompletirati svoja znanja inicijacijom u treći stepen Kundalini Reikija.