Treći stepen Kundalini Reikija omogućava vam rad sa novim Reiki tehnikama…

Učitelji imaju različit pristup Kundalini Reikiju. Neki ga podučavaju sa tri stepena usklađivanja, kao što je to predložio i Ole Gabrielsen (kao što to radim i ja). Drugi pak podučavaju  Master nivo kao treći stepen, dok je četvrti Učiteljski.

Možete se naći u situacije da se upitate ko je u pravu? Šta je ispravno? Kojim putem da krenete, a da ne pogrešite?

Svaka od tehnika koju koristimo raste, razvija se, menja se, kao što se menja sve oko nas, a i mi. Nemojte da vas to zbuni. Svaki Učitelj je na osnovu svog iskustva i rada, želeo da prenese tehniku na najprimereniji način, tako da su svi u pravu, a vi krenite onim putem kojim vas vodi vaše unutrašnje vođstvo i nećete pogrešiti.

Da nastavim…

Treći stepen Kundalini Reikija, sada ste i vi Master/Učitelj

Inicijacijom u treći stepen Kundalini Reikija postajete Master/Učitelj.

 

Treći stepen Kundalini Reikija

Treći stepen Kundalini Reikija Ilustracija Ole Gabrielsen

Kod prethodna dva usklađivanja (inicijacije) otvorene su grlena čakra, čakra solarnog pleksusa, sakralna i korenska čakra, one se sada osnažuju i šire. Kundalini “vatra” se pojačava i dolazi sve do krunske čakre. Na ovom nivou odvija se potpuno strujanje Kundalinija.

Nakon što ste primili svoje treće usklađivanje i postali Master/Učitelj Kundalini Reikija, dobijate pristup i drugim tehnikama Reikija. Potrebno je da sve ove tehnike uradite samostalno i na taj način kompletirate usklađivanje.

Sada, ukoliko želite, vi možete da inicirate druge i na taj način budete deo njihovog  puta.

Treći stepen Kundalini Reikija – nove Reiki tehnike

Uvođenjem u Master/Učiteljski stepen Kundalini Reikija, otvara vam se i pristup za korišćenje sedam novih Reiki tehnika:

  • Dijamntski Reiki
  • DNK Reiki
  • Kristalni Reiki
  • Trauma rođenja Reiki
  • Reiki lokacije
  • Reiki prošli životi i
  • Balans

Svaka od ovih tehnika je specifičana na svoj način. Razlikuju se po načinu korišćenja, vremenu trajanja, dužini trajanja, broju ponavljanvljanja, a ono što ih povezuje je korišćenje, koje je lako i jednostavno.

Uživajte …