Zlatni Reiki koristi Zlatnu svetlost koja je najjače svetlo transformacije u fizičkom svemiru. Za razliku od Reiki tehnika kod kojih prolazimo kroz proces  “čišćenja” (pri čemu čišćenje može biti različitog intenizeta), Zlatni Reiki preobražava energiju iz jednog oblika u drugi. Tama se preobražava u svetlost, tuga u radost, a energija koja je blokirana se oslobađa i omogućava nam da život živimo sa više lakoće.

Zlatna Svetlost je najjače svetlo preobražavanja u fizičkom svemiru.

 

Zlatni Reiki sunce

Energija transformacije, Zlatni Reiki

Energija je lepa, nežna, mami vam osmeh na licu, osećate se ušuškano, zaštićeno i ne razumete kako do sada niste shvatili da je sve lako…

Ova tehnika je odlična za uklanjanje stresa, strahova i energetskih blokada.

Metodu Zlatnog Reikija  je razvio Ole Gabrielsen majstor meditacije iz Danske, koji se bavi energetskim radom preko dvadeset godina. Pored Zlatnog Reikija kreirao je još Kundalini Reiki, Originalni Reiki, Full Spectrum Healing.

 

Zlatni Reiki Ole Gabrielsen

Ole Gabrielsen

Zlatni Reiki nema simbola, vrlo je jednostavan za korištenje, a način rada je isti kao kod Kundalini Reikija.

Zlatna svetlost ima metafizička svojstva zlata i predstavlja snažnu energiju zemlje. Ova energija je čista, podiže vibraciju osobe i tako dovodi do isceljenja i psihofizičkog razvoja.

  

 • Transformiše tamu i strahove.
 • Uspešno otklanja fobije, traume, depresiju i mnoge druge smetnje.
 • Savršen je alat za otklanjanje energetskih blokada u telu.
 • Razvija snagu volje.
 • Pomaže da se razvije pun fizički i psihički potencijal osobe.
 • Pomaže isceljenje.
 • Možemo je koristiti za energizovanje prostora.
 • Menja na bolje naš odnos prema sebi i svetu.
 • Pomaže razvijanju dubljih uvida i bolje percepcije prema ljudima i događajima.
 • Harmonizuje odnose.
 • Štiti od psihičkih napada itd.

 

Sa Zlatnim Reikijem iscjeljujemo sebe i druge te ga vrlo jednostavno šaljemo na daljinu, ali  i u prošlost i budućnost.

Ovaj sistem ne koristi simbole i vrlo je lak za korišćenje. Zlatni Reiki ne pročišćava vaše biće, već transformiše sve smetnje u vaš energetski potencijal. Njegova snaga i specifičnost se ogleda u trenutnoj transformaciji.

Komplementaran sa svim Reiki sistemina i bilo kojom aktivnošću i tehnikom (joga, meditacija, vežbanje, fizičke aktivnosti…)

 

 Zlatni Reiki, upoznajte se sa nivoima

 

Zlatni Reiki

Zlatni Reiki

 

U sistemu Zlatnog Reikija postoji tri novoa i inicijacija u svaki povećava kanalisanje Zlatne svetlosti (odnosno energije Zlatnog Reikija) i čini ga intenzivnijim i efektivnijim.

Već na prvom stepenu Zlatnog Reikija dobijate sve mogućnosti za rad, kao što je to slučaj i sa Kundalini Reikijem.

Na drugom stepenu dobijate meditaciju.

Poslednji, treći stepen, je nivo Master/Učitelj i daje vam mogućnost da inicirate druge u Zlatni Reiki. Na ovom stepenu nema dodatnih tehnika kao što je to slučaj sa Kundalini Reikijem, ali se jačina/snaga Zlatnog Reikija povećava.

Između inicijacija u nivoe, kao i kod Kundalini Reikija, ne postoji određeni vremenski minimum. Ukoliko se inicijacije rade pojedinačno, potrebno je sačekati minimum 24h, kako bi se proces prethodne inicijacije završio i kompletirao, pa onda uraditi narednu. Preporuka je da na nivou ostanete onoliko dugo koliko je to vama potrebno i da inicijaciju u naredni stepen uradite kada ste spremni.