Access Bars je jedan od najefikasnijih alata Access Consciousness-a.

Bars su 32 tačke na glavi u kojima smo, tokom života, uskladištili elektromagnetne komponente svih misli, ideja, verovanja, odluka, razmišljanja i stavova za koje smo mislili da su važni u životu. Pokrećući energiju kroz te „barove“, raspršuje se električni naboj polariteta uskladištenih u mozgu.

 

Access Bars

Uživajte u Bars tretmanu

Kada pokrenemo Barse, moždani talasi se usporavaju, tako da omogućavaju pristup svim obrascima ponašanja, verovanjima i tačkama gledišta koje su tu uskladištene još od detinjstva. Na ovaj način ne morate da se suočite sa prošlošću kako biste promenili sadašnjost. Ne morate znati šta se otpustilo. Jednostavno, otpuštate samo ona uverenja koja ste spremni da otpustite.

 

Kako izgleda Access Bars tretman?

Pokretanje Barsa je jednostavan, neinvazivan telesni proces, u kojem praktičar lagano dodiruje svaku tačku na glavi kako bi se otpustila energija. Za to vreme, vi ležite ili sedite potpuno opušteni.

Za razliku od većine drugih tehnika, ne morate ponovno proživljavati dramu, traumu i stres da bi ga otpustili. Za vreme samog tretmana ne znate šta se sve i iz kog vremena otpušta. Tretman traje 60-90 min, a kod dece 30min.

 

Ko može imati korist od Access Bars tretmana?

Bars je tehnika koja nema kontraindikacija. Tretman se preporučije ljudima koji su pod stalnim pritiskom, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama. Tehnika je namenjena i onima koji žele da se opuste i uživaju.

 

Šta možete očekivati nakon Access Bars tretmana?

Kada ljudi pitaju što možemo očekivati nakon jednog Bars tretmana, kažemo da ćete se u “najgorem” slučaju osećati tako opušteno, kao da ste bili na najboljoj masaži, a u najboljem slučaju Vaš život može početi da se menja.

Nakon Bars tretmana možete osećati unutrašnji mir, veći priliv energije, radost i zadovoljstvo življenja. Bars tretnman utiče na jačanje imuniteta, vitalnost i koncentraciju. Zbog toga što je vaša veza sa sobom jača, moguće je da sa ljudima oko vas imate bolju saradnju.